Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Welkom in de webwinkel van Growcenter Noord

Onze winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van allerlei producten en benodigdheden voor tuinieren en tuinonderhoud. Wij beiden een breed scala aan bloempotten, tuingereedschap, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en andere tuinaccessoires. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om een mooie en proffecionele tuin aan te leggen, te onderhouden en te verfraaien. Ze kunt bij ons advies krijgen van ervaren medewerkers over hoe u bepaalde tuinproblemen kunnen oplossen en hoe u uw tuin het hele jaar door optimaal kunnen verzorgen.

Ontdek het ultieme tuincentrum voor professionals!  Ben jij een professional en op zoek naar het ultieme tuincentrum dat je ondersteunt bij al je projecten? Zoek niet verder! Bij ons vind u alles wat u nodig heeft voor het creëren van adembenemende ruimtes. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige tuinmaterialen en gereedschappen. Of je nu een hobbyist, hovenier of tuinontwerper bent, wij bieden de perfecte oplossingen voor al uw projecten.

Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw specifieke behoeften.  Wij streven ernaar om uw bezoek aan ons tuincentrum zo efficiënt mogelijk te maken. Onze winkelindeling zorgt voor een logische en overzichtelijke presentatie van al onze producten, waardoor u moeiteloos alles kunt vinden wat je nodig hebt. Bovendien hebben we een handig online bestelsysteem, waarmee je snel en eenvoudig je benodigdheden kunt bestellen en klaar laten zetten voor afhaling.

Als professional zijn kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste belang. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde en gecertificeerde leveranciers, zodat je altijd verzekerd bent van producten van de hoogste kwaliteit. 

BGP Ashley Fert Zym 5 liter
BGP Ashley Fert Zym 5 liter
€ 45,00€ 36,00
BGP Powertop 1 liter
BGP Powertop 1 liter
€ 95,00€ 76,00
BGP PK13/14 1 liter
BGP PK13/14 1 liter
€ 8,50€ 6,80