Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Aptus P-boost 5 liter

terugvolgende
€ 190,00

P-Boost heeft een krachtig stimulerend effect op het bloeiproces en stimuleert tevens de productie van proteinen, fytohormonen en vitamines. Met P-Boost haalt u in de bloeifase een optimaal rendement zorder risico van verstopping van uw druppelsysteem.

Planten hebben in de bloeifase een grote behoefte aan fosfor. P-Boost bevat fosfor en linksdraaiende aminozuren. P-Boost is volledig oplosbaar en laat geen residuen achter. P-Boost is een organo-mineraal product dat uitblinkt door de opneembaarheid van bloeibevorderende actieve stoffen.

Gebruik P-Boost vanaf knopvorming tot de 6e week bloei. Gebruik 30-50 ml P-Boost per 100 liter water. Schudden voor gebruik.

  • Krachtige bloeistimulator geschikt voor gebruik in hydro-systemen.
  • Meegeven via het voedingsvat,
  • 30 tot 50 ml per 100 liter water,
  • Meegeven vanaf bloemvorming tot 6e week bloei.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

De door Aptus-Holland aangeboden producten behoren tot het absolute topsegment in de professionele land- en tuinbouw. Aptus-Holland biedt alleen producten Apus voeding aan waarmee wij een duidelijke meerwaarde kunnen leveren ten opzichte van het aanbod in de markt. Dit houdt in dat wij geen standaard producten (zoals basis NPK meststoffen) of sterk verdunde producten aanbieden.


Geen Aptus voeding gevonden die u zocht? Probeer: Aptus P-boost 5 liter