Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Aptus CaMg-Boost 500 ml

terugvolgende
€ 27,50

CaMg-Boost is een krachtige calcium en magnesium meststof. Planten hebben gedurende de vruchtzetting een grote behoefte aan calcium en magnesium. CaMg-Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium. CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en aminozuren.

CaMg-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.CaMg-Boost is een organisch product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de actieve stoffen. CaMg-Boost heeft hierdoor een krachtig stimulerend effect op de vruchtzetting.

  • Krachtige gecombineerde Calcium en Magnesium meststof,
  • Meegeven via het voedingsvat, 50 ml per 100 liter water,
  • 1 maal per week meegeven vanaf de 3e t/m de 5e week.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

De door Aptus-Holland aangeboden producten behoren tot het absolute topsegment in de professionele land- en tuinbouw. Aptus-Holland biedt alleen producten Apus voeding aan waarmee wij een duidelijke meerwaarde kunnen leveren ten opzichte van het aanbod in de markt. Dit houdt in dat wij geen standaard producten (zoals basis NPK meststoffen) of sterk verdunde producten aanbieden.


Geen Aptus voeding gevonden die u zocht? Probeer: Aptus CaMg-Boost 500 ml