Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Aptus Startbooster 500ml

terugvolgende
€ 43,00

Door de samenstelling van samengestelde aminozuren, samengestelde humuszuren (LD) en biologisch op organische stikstof U dit als gebruiker een goede start. Bij Aptus Startbooster kan men elke willekeurige voeding gebruiken die mannen wensen, dit is gegarandeerd voor alle Aptus-producten.

De Aptus Startbooster dient men te gebruiken vanaf de eerste dag tot en met de bloei van 1 week. Ook hier spreekt de concentratie voor zich met slechts 25 ml voor 100 liter voedingswater. Dit is een dosering van 1 op 4000! De Aptus Startbooster is absoluut de voordelige startbooster op de markt.

  • Wortel en groeistimulator in een, snelle wortelvorming en groei,
  • Meegeven via het voedingsvat, 25 ml per 100 liter water,
  • Meegeven tijdens de groeifase en tot de eerste bloemvorming.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

De door Aptus-Holland aangeboden producten behoren tot het absolute topsegment in de professionele land- en tuinbouw. Aptus-Holland biedt alleen producten Apus voeding aan waarmee wij een duidelijke meerwaarde kunnen leveren ten opzichte van het aanbod in de markt. Dit houdt in dat wij geen standaard producten (zoals basis NPK meststoffen) of sterk verdunde producten aanbieden.


Geen Aptus voeding gevonden die u zocht? Probeer: Aptus Startbooster 500ml