Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Aptus Systemclean 1 liter

terugvolgende
€ 22,50

Aptus System-Clean is een bijzonder beproefd product ter voorkoming van verstoppingen en microbiologische aanslag in uw systeem. Door de uitblinkende formulering van het product voorkomt Aptus System-Clean gedurende de gehele cyclus aanslag van welke aard dan ook in uw systeem.

Bij systemen die al in gebruik zijn kan de Aptus Systemclean zonder problemen toegepast worden. Wij raden aan voor de nieuwe cyclus uw systeem een shock behandeling te geven met Aptus System-Clean waardoor u met een volledig schoon systeem kunt starten.

Door het verwijderen van de microbiologische aanslag in uw systeem verdwijnt minder zuurstof uit het water en krijgt uw gewas dus meer zuurstof.

  • Normaal gebruik 25 mililiter per 100 liter water. In combinatie met biologische voeding 30 mililiter per 100 liter water.
  • Shock behandeling: 1 liter Aptus System-Clean in 20 liter water, het systeem vullen, 2 uur laten inwerken dan spoelen.
  • Met de bijgeleverde controle strips ziet u aan de hand van een kleurcode of er voldoende gespoeld is
  • Houdt irrigatiesysteem vrij van aanslag en biofilm,
  • Meegeven via het voedingsvat, 25 ml per 100 liter water,
  • Meegeven gedurende de hele kweekcyclus.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

De door Aptus-Holland aangeboden producten behoren tot het absolute topsegment in de professionele land- en tuinbouw. Aptus-Holland biedt alleen producten Apus voeding aan waarmee wij een duidelijke meerwaarde kunnen leveren ten opzichte van het aanbod in de markt. Dit houdt in dat wij geen standaard producten (zoals basis NPK meststoffen) of sterk verdunde producten aanbieden.


Geen Aptus voeding gevonden die u zocht? Probeer: Aptus Systemclean 1 liter