Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

ARTS Fungus Free 250 ml

terugvolgende
€ 40,00

Een professioneel biologisch spuitmiddel uit Nederland ter voorkoming en onderdrukking van TOPROT, BUDROT, ROEST en MEELDAUW (meeldauw begint meestal bij je verse lucht inlaat of bij de deur) met als actieve stof lecithine met een extra uitvloeier en groeibevorderaar. Een goede bedekking met anti-toprot sluit bladschimmels zoals meeldauw en roest uit.

Door het middel elke 14 dagen te spuiten kan men voor 90% voorkomen dat er meeldauw, roest en toprot op zal treden. Hierdoor kan men zeker 2 weken langer door kweken en zoals bekend wordt in de laatste weken het gewicht van de bloemen gevormd

ANTI-TOPROT is een veilig en langwerkend middel maar doordat er uitgroei optreed moet men elke 14 dagen alle planten met een halve dosering blijven behandelen. Bovendien stimuleren de natuurlijke extracten in ANTI-TOPROT de plantengroei, vooral bij planten die in de stress zitten wat optreedt net na het planten en als de planten de bloeiface in gaan.

Anti-Toprot kent geen wachttijd en laat geen residu,geur of smaak achter.

Toediening en dosering:

1 ltr. spuitvloeistof is voldoende voor ca. 10 mtr2

Enkele minuten voor het doven van de lampen spuiten.

CURATIEF: 50 ml ANTI-TOPROT mengen met 1 ltr water. De spuitvloeistof in ruime mate over de planten en toppen spuiten.

PREVENTIEF: 25 ml ANTI-TOPROT mengen met 1 liter water en elke 14 dagen over de toppen en bladeren van de planten spuiten. Overgebleven spuitvloeistof kan niet worden bewaard.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Schimmels gevonden die u zocht? Probeer: ARTS Fungus Free 250 ml