Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

ARTS Anti Wortel Rot 250 ml

terugvolgende
€ 40,00

ARTS Anti Wortel Rot is een professioneel biologisch product uit Liechtenstein tegen WORTELROT met als actieve stof Fosphite (elictor). De actieve stof (elictor) onderdrukt bodemschimmels door zijn uniek werkingmechanisme, en heeft uit verschillende onderzoeken aangetoond dat het zeer goed werkzaam is tegen de ziek makende bodemschimmels Pythium en Phytopthora.

WORTELROT is niet phytotoxisch. Door de wortels van de jonge stekken, voor het planten te dompelen, voorkom je de eerste 6-7 weken dat deze ziekte toe kan slaan (als je er tenminste geen moeras of waterplanten van maakt).

Toediening en dosering:
 

  • CURATIEF: 50 ml. WORTELROT ( goed voor ca. 10 m2) oplossen in 1 ltr. water en deze vloeistof over de planten spuiten. Daarna 250 ml. Wortelrot oplossen in de voedingoplossing en in 1 gietbeurt meegeven.( goed voor ca.60 planten)
  • PREVENTIEF: Voor het planten van de jonge planten even dompelen in 50 ml wortelrot op 1 ltr. water. Dit geeft een betere weggroei van de jonge planten en de plant is ca. 6 weken beschermd tegen wortelrot.

 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook


Geen Schimmels gevonden die u zocht? Probeer: ARTS Anti Wortel Rot 250 ml