Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

ARTS Spirit 250 ml

terugvolgende
€ 40,00

Spirit (rode spint-mijt) (Spired) van A.R.T.S. is een biologische oplossing tegen Spint, Spint Mijten, Rode Spintmijt of Bonenspintmijt. Tevens zorgt de oplossing ervoor dat eitjes en larven afsterven. Het is zowel bij binnen kweken als bij buiten kweken te gebruiken.

Spirit wordt door de bladeren opgenomen en heeft een translaminaire werking. Door zuigen en vraat aan de bladeren wordt de actieve stof opgenomen door de mijten. Het product heeft ook contactwerking. Bepalend is het goed raken van de plaaginsect.

Binnen enkele uren na opname worden mijten inactief, ze zijn niet meer instaat om voeding tot zich te nemen, en wordt bij de vrouwtelijke mijten de vruchtbaarheid verstoord. Uiteindelijk leidt dit tot de dood. De eitjes en de larven worden door dit middel volledig aangetast.

Om de resultaten van een bespuiting (na 3-7 dagen) te beoordelen moet er vooral gelet worden op de afname van de nestjes (het spinrag) om de toppen. Het is minder zinvol om het aantal dode insecten te tellen.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Insecten Verjagen gevonden die u zocht? Probeer: ARTS Spirit 250 ml