Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

B`cuzz Coco A&B 5 liter

terugvolgende
€ 52,50

Kokossubstraten zijn nog steeds razend populair als medium om op te kweken. En dat is ook niet zo verwonderlijk, kokos bevat de buffer eigenschap van aarde en het nauwkeurige van steenwol. Deze combinatie zorgt voor goed groeiende en bloeiende planten. B'cuzz Coco Nutrition A+B helpt het gewas bij het nog beter benutten van de kokos en zorgt bovendien voor een biologisch evenwicht in het kokossubstraat.

Deze voeding is alleen te gebruiken wanneer de B'cuzz Coco Nutrition A+B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Gebruik water op kamertemperatuur (21 C) voor het beste resultaat.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de professionele kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken.

Geen B'cuzz (Atami) gevonden die u zocht? Probeer: B`cuzz Coco A&B 5 liter