Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

B`cuzz Hydro Booster 5 liter

terugvolgende
€ 112,50

Kwaliteit gewaarborgd:

De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.Deze booster is speciaal samengesteld voor de teelt op steenwol (hydro). Het heeft een gunstige invloed op belangrijke micro organismen en bacterien die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van de plant helpen te verbeteren. Op die manier zorgt Hydro Booster voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de ontwikkeling van het wortelstelsel zal toenemen.

Naast aqua-bacterien, bevat deze booster ook essentiele micronutrienten in chelaatvorm. Micronutrienten zijn voedingscomponenten die de plant absoluut nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen, maar niet zelf aan kan maken. Deze booster zorgt er dus voor dat tekorten tijdens de groeicyclus zich niet snel zullen voordoen. Ook helpt de Hydro Booster de citroenzuurcyclus op gang, zodat alle belangrijke voedingsstoffen direct worden omgezet in energie voor de plant.

Vanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.

 

Toepassing:Vanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.


Kweektip:
Atami adviseert het gebruik van Hydro Booster in combinatie met de B'cuzz bloei-stimulator voor een optimaal resultaat.

Dosering:
Week 1 & 2 : 0,1 - 1,0 ml per liter water.
Week 3 & 4 : 0,1 - 0,5 ml per liter water.
Week 5 & 6 : 0,1 - 0,5 ml per liter water.

 

 

 

 

 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de professionele kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken.

Geen B'cuzz (Atami) gevonden die u zocht? Probeer: B`cuzz Hydro Booster 5 liter