Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

B`cuzz Plant Premium Powder Hydro 1400 gr

terugvolgende
€ 26,00

Hydro Premium Plant Powder is een bio-minerale voeding in chelaatvorm, speciaal ontwikkeld voor de teelt op hydro. Deze 1-component voeding bevat naast calcium belangrijke micro organismen en bacterien die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van het gewas helpen te verbeteren. Op die manier zorgt Hydro Premium Plant Powder voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat.

Ook is Premium Plant Powder handig en voordelig in transport en gebruik.

 

Toepassing:
Vanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.

Kweektip:
Atami adviseert het gebruik van bio-stimulatoren voor een optimaal resultaat.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de professionele kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken.

Geen B'cuzz (Atami) gevonden die u zocht? Probeer: B`cuzz Plant Premium Powder Hydro 1400 gr