Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

B`cuzz Soil A&B 10 liter

terugvolgende
€ 55,00

Toepassing:
Deze voeding is alleen te gebruiken wanneer de B'cuzz Soil Nutrition A+B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Gebruik water op kamertemperatuur (21 C) voor het beste resultaat.

Kweektip:
Naast de B'cuzz Soil Nutrition A+B wordt het gebruik van bio-stimulatoren aanbevolen.

 

Dosering:
Zwaar bemeste (pot)grond: dagelijks 1 tot 3 ml A en 1 tot 3 ml B per liter water.
Licht bemeste (pot)grond: dagelijks 1 tot 5 ml A en 1 tot 5 ml B per liter water.

PH tussen 5,5 en 5,8
EC tussen 1,0 en 2,5

NPK B'cuzz Soil Nutrition A 4-0-4 (w/v).
NPK B'cuzz Soil Nutrition B 1-3-5 (w/v).

Een (jonge) plant heeft behoefte aan belangrijke meststoffen. Wat dat betreft staat onze B'cuzz Soil Nutrition A+B staat nog steeds aan de basis voor mooie kweekresultaten op aarde en/of (pot)grond.

Het is een professionele bio-minerale voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Daarbij bevat de B'cuzz Soil Nutrition A+B vrijwel alle benodigde voedingsstoffen voor het gehele groeistadium. B'cuzz Soil Nutrition A+B is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenteelt.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de professionele kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken.

Geen B'cuzz (Atami) gevonden die u zocht? Probeer: B`cuzz Soil A&B 10 liter