Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

B`cuzz Tabzz 16 stuks

terugvolgende
€ 75,00

B`cuzz Blossom Builder Tabzz zijn speciaal voor de bloeiperiode ontwikkelde bruistabletten die eenvoudig in het voedingswater zijn op te lossen en ervoor zorgen dat de plant al haar energie aan de ontwikkeling van de bloemtrossen besteedt. Op die manier vindt er een explosieve bloemproductie plaats, waarbij de bloemen groter, compacter en zwaarder worden, maar waarbij de karakteristieke geur en smaak van de soort behouden blijft.

Toepassing:
Geschikt als toevoeging op de reguliere NPK-voeding voor het kweken op aarde, hydro en kokos. Bij kort bloeiende planten vanaf de 4e week van de bloeicyclus tot aan de laatste week van de bloeiperiode toevoegen aan het voedingswater. Bij lang bloeiende planten wordt geadviseerd een week later te starten met de Blossom Builder Tabzz.

Dosering:
1 a 2 B`cuzz Blossom Builder Tabzz op 100 liter voedingswater.

Gebruiksaanwijzing bij 100 liter voedingswater:
1.    Vul uw voedingsvat met leidingwater van circa 20 graden.
2.    Stel de EC af tussen de 1.2 en 1.6 met uw basisvoeding (A en B voeding of 1-component).
3.    Geen PK 13-14 toevoegen.
4.    Voeg daarna 1 a 2 B`cuzz Blossom Builder Tabzz toe.
5.    Breng vervolgens de PH-waarde op 5.5/5.8
6.    Uw EC is tussen de 1.6 en 2.1

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de professionele kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken.

Geen B'cuzz (Atami) gevonden die u zocht? Probeer: B`cuzz Tabzz 16 stuks