Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

BioBizz Fishmix 5 liter

terugvolgende
€ 35,00

Fish-Mix is een uitstekend product om te worden verneveld over de planten gedurende de groeiperiode. U zult zien dat dit tot spectaculaire groeiresultaten zal leiden. 1 ml op een liter water is voor deze keuze voldoende.

Fish-Mix is niet verkregen met zuren of gestabiliseerd met BHT, omdat deze ingaven verboden zijn op organische boerderijen. Fish-Mix heeft een pH van 6.1 en zal geen wortels of foliage verbranden.

Het kan gebruikt worden in plaats van, of in combinatie met Bio-Grow, gaat u voor deze keuze dan dient u de helft van de aangewezen hoeveelheid van elk te gebruiken.

In het oude India was het een gebruik om een vis bij hun favoriete planten te begraven wat diende als natuurlijke plantenvoeding.

Fish-Mix is een OMRI gecertificeerd en vermeld produkt. Deze organische bouillon is een combinatie van een emulsie van Noordzeevis die is verrijkt met organisch verkregen suikerbieten extract. De planten zijn dol op deze verrijkte soep. Het activeert het microbiologische leven in de grond en maakt de aarde vetter en rijker terwijl het de plant gelijktijdig voorziet van natuurlijke voorkomende mineralen. Het is van een dusdanige kwaliteit dat het direkt kan worden toegepast in de eerste levenscyclus van de plant.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Sinds 1992 is BioBizz gespecialiseerd is het produceren van aangepaste bodem mixen, natuurlijke voedingsstoffen voor planten en additieven voor biologische tuinders. BioBizz is een van de meest leverancier van hoogwaardige plantaardige plantenvoeding in zijn gebied.

BioBizz is ideaal voor de biologische teelt van bloemen, fruit, groenten en kruiden en zeer veilig voor sierplanten, bomen en gras. BioBizz kunt u gebruiken voor het kweken op aarde, coco-vezel, hydrocultuur en hydro-organische stoffen.
Geen BioBizz gevonden die u zocht? Probeer: BioBizz Fishmix 5 liter