Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

BioBizz Bio Grow 1 liter

terugvolgende
€ 12,50

BioBizz Bio-Grow ruikt erg zoet door al zijn natuurlijke suikers die het bevat en zorgt tevens voor een ideale relatie met de in de aarde aanwezige bacterien. BioBizz Bio-Grow bevat 70 micro-elementen, humuszuren, kelp en vitamines B1, B2, C en E. Tevens wordt Bio-Grow in beperkte hoeveelheid in de bloeifase geadviseerd vanwege deze vitamines en natuurlijke suikers.

BioBizz Bio-Grow is een compleet vloeibare biologische meststof die bij uitstek geschikt is voor alle aardesubstraten.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Sinds 1992 is BioBizz gespecialiseerd is het produceren van aangepaste bodem mixen, natuurlijke voedingsstoffen voor planten en additieven voor biologische tuinders. BioBizz is een van de meest leverancier van hoogwaardige plantaardige plantenvoeding in zijn gebied.

BioBizz is ideaal voor de biologische teelt van bloemen, fruit, groenten en kruiden en zeer veilig voor sierplanten, bomen en gras. BioBizz kunt u gebruiken voor het kweken op aarde, coco-vezel, hydrocultuur en hydro-organische stoffen.
Geen BioBizz gevonden die u zocht? Probeer: BioBizz Bio Grow 1 liter