Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

BioBizz Alg-A-Mix 5 liter

terugvolgende
€ 75,00

BioBizz Alg-A-Mic kan zowel worden meegegeven aan het reguliere voedingswater als worden verneveld. Het vernevelen wordt vooral toegepast bij reeds gewortelde stekjes. BioBizz Alg-A-Mic kan op vrijwel elk groeimedium worden toegepast en kan gedurende de hele levenscyclus van de plant worden gebruikt.

BioBizz Alg-A-Mic is een biostimulator op basis van koudgeperste, geconcentreerde zeewieren, met daardoor een extreem hoog gehalte aan sporenelementen, plantaardige hormonen, aminozuren en vitamines

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Sinds 1992 is BioBizz gespecialiseerd is het produceren van aangepaste bodem mixen, natuurlijke voedingsstoffen voor planten en additieven voor biologische tuinders. BioBizz is een van de meest leverancier van hoogwaardige plantaardige plantenvoeding in zijn gebied.

BioBizz is ideaal voor de biologische teelt van bloemen, fruit, groenten en kruiden en zeer veilig voor sierplanten, bomen en gras. BioBizz kunt u gebruiken voor het kweken op aarde, coco-vezel, hydrocultuur en hydro-organische stoffen.
Geen BioBizz gevonden die u zocht? Probeer: BioBizz Alg-A-Mix 5 liter