Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

BioBizz Rootjuice 250 ml

terugvolgende
€ 15,00

BioBizz RootJuice is zowel te gebruiken op aarde, hydro als op cocos mediums en wordt voornamelijk toegepast naast de gebruikelijke voeding tijdens de wortel ontwikkeling.

BioBizz RootJuice is een wortelstimulator die bestaat uit een perfecte balans tussen humine- en fulvidezuren met zeewier daar aan toegevoegd en speciaal geformuleerd voor een krachtige ontwikkeling van de wortels en tevens een betere weerstand te bieden tegen hoge EC-waarden.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Sinds 1992 is BioBizz gespecialiseerd is het produceren van aangepaste bodem mixen, natuurlijke voedingsstoffen voor planten en additieven voor biologische tuinders. BioBizz is een van de meest leverancier van hoogwaardige plantaardige plantenvoeding in zijn gebied.

BioBizz is ideaal voor de biologische teelt van bloemen, fruit, groenten en kruiden en zeer veilig voor sierplanten, bomen en gras. BioBizz kunt u gebruiken voor het kweken op aarde, coco-vezel, hydrocultuur en hydro-organische stoffen.
Geen BioBizz gevonden die u zocht? Probeer: BioBizz Rootjuice 250 ml