Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

BioBizz Topmax 5 ltr

terugvolgende
€ 118,50

BioBizz TopMax is voornamelijk gebaseerd op humine- en fulvinezuren. Deze verhogen de opname van voedingstoffen en stimuleren de gezondheid en ontwikkeling van de wortels.

BioBizz TopMax, deze 100% plantaardige bloeistimulator stimuleert de aanmaak van bloemcellen en vergroot de productie en het transport van suikermoleculen in de bloemen wat uiteindelijk weer leidt tot grotere vruchten en een zachte zoete smaak van het eindproduct.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Sinds 1992 is BioBizz gespecialiseerd is het produceren van aangepaste bodem mixen, natuurlijke voedingsstoffen voor planten en additieven voor biologische tuinders. BioBizz is een van de meest leverancier van hoogwaardige plantaardige plantenvoeding in zijn gebied.

BioBizz is ideaal voor de biologische teelt van bloemen, fruit, groenten en kruiden en zeer veilig voor sierplanten, bomen en gras. BioBizz kunt u gebruiken voor het kweken op aarde, coco-vezel, hydrocultuur en hydro-organische stoffen.
Geen BioBizz gevonden die u zocht? Probeer: BioBizz Topmax 5 ltr