Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Biogreen X-Bloom 1 liter

terugvolgende
€ 33,00

X-rooting en X-bloom zijn zeer hoogwaardige amino-acid vitamineboosters die ervoor zorgen dat het wortelgestel, de stam, het blad, de top en alle andere zichtbare en onzichtbare groei- en bloeifuncties optimaal werken.

Doordat deze amino-acids met synthese gewonnen zijn was het mogelijk voor BIOGREEN om zelf te bepalen hoeveel, en welke amino-acids er aanwezig zijn. Dit betekent dat X-rooting niet alleen de wortels be invloedt maar ook de bladeren, de stam en de aanmaak van enzymen.

X-bloom bevordert niet alleen de topvorming maar stimuleert ook bepaalde hormonen en de bladvorming. Het winnen van amino-acids doormiddel van synthese zorgt ervoor dat een amino-helix slechts 700 DA lang is tegen 10.000 DA van elk ander organisch product. Een plantencel kan een helix opnemen met een lengte van maximaal 1500 DA.

Dit betekent een zeer snelle werking van X-rooting en X-bloom die vooral bij gestresste planten zeer snel zichtbaar is, onder andere aan het blad. Ook zijn X-rooting en X-bloom respectievelijk met een 3% en een 2% organisch extract verrijkt om het bacteriemilieu te bevorderen.

X-bloom is een hoogkwalitatief plantennutrient met alle amino-acids en vitamines die nodig zijn voor een explosieve topbloei op elk medium.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Hoge kwaliteit onverdunde vloeibare plantenvoeding, onvergelijkbaar met andere producten.

  • Geen schadelijke bestanddelen
  • Gunstige prijs/kwaliteit verhouding
  • Economisch in het gebruik
  • Toepasbaar in alle irrigatiesysteem
  • Geen vertroebelingen in het water

Geen Biogreen gevonden die u zocht? Probeer: Biogreen X-Bloom 1 liter