Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Biogreen Calgel 1 liter

terugvolgende
€ 35,00

Calgel is een uniek product. De basis van het product is stikstof en calcium in een bepaalde verbinding. Deze verbinding is een bouwsteen voor de plantcelwanden hetgeen resulteert in een compacte zwaardere top.

Ook beschermt dit product voor 90% tegen de meeste schimmels en rotziektes. Extra calcium in het medium zorgt ervoor dat de ionen van andere voedingselementen makkelijker vrijkomen van de colloïdale deeltjes en de plant dus beschikt over meer voedingsbouwstenen. Calgel is van zeer hoogwaardige grondstoffen gemaakt en kan met elk BIOGREEN-product gemengd worden.

Met Bio I, Bio 2 en Calgel heeft de kweker een top voedingslijn in huis die er op elk medium voor zorgt dat de plant een zo groot mogelijk wortelstelsel en top opbouwt voor een zo groot mogelijke opbrengst.

CalGel is een hoogkwalitatief plantennutrient met alle macro- en micro-elementen die nodig zijn voor de groei en bloei op elk medium.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Hoge kwaliteit onverdunde vloeibare plantenvoeding, onvergelijkbaar met andere producten.

  • Geen schadelijke bestanddelen
  • Gunstige prijs/kwaliteit verhouding
  • Economisch in het gebruik
  • Toepasbaar in alle irrigatiesysteem
  • Geen vertroebelingen in het water

Geen Biogreen gevonden die u zocht? Probeer: Biogreen Calgel 1 liter