Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Canna Aqua Flores A&B 10 liter

terugvolgende
€ 74,20

CANNA Aqua is de voeding voor hydrocultuursystemen waarbij het voedingswater gerecycled wordt. Bij deze teeltwijze is geen aarde of een ander substraat nodig; de CANNA Aqua voedingsstoffen worden rechtstreeks aan de wortels van de plant gegeven.

Door een minutieuze beheersing van de toevoer van voedingsstoffen op de groei- en bloeifase van snelgroeiende planten zorgt CANNA met CANNA Aqua voor een grote opbrengst. Niet voor niets dat in Groot-Brittannie, waar de meeste kwekers met deze systemen werken, het merendeel van de hydrocultuurkwekers voor CANNA Aqua kiest.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Gebaseerd op de 25-jarige kweekervaring en intense samenwerking met andere pioniers is bij Canna Voeding een enorm reservoir aan kennis samengebracht dat zijn weerga niet kent in growland en zelfs daarbuiten. Deze zeldzame combinatie van vakkennis en enthousiasme heeft in de daarop volgende jaren geleid tot een kwalitatief hoogstaande reeks producten. Canna voeding heeft zichzelf al een aantal jaar bewezen.


Geen Canna voeding gevonden die u zocht? Probeer: Canna Aqua Flores A&B 10 liter