Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Canna PK 13-14 1 liter

terugvolgende
€ 15,00

Canna PK 13/14 is een hoogwaardig fosfor-kaliummengsel dat in de bloeifase wordt toegevoegd. Beide elementen spelen een grote rol tijdens de bloeifase. Door een speciaal productieproces is het CANNA gelukt het zuiverste fosfaat en kalium in zeer hoge concentraties samen te voegen. Hierdoor is PK 13/14 snel en direct beschikbaar voor de plant.

Fosfor (P) is een macro-voedingselement voor iedere plant. Het heeft een sleutelpositie in de stofwisseling en energieoverdracht. In de bloeifase is extra fosfor nodig. Fosfor versterkt onder meer de celopbouw van bloemen. Kalium (K) komt voor in de hele plant en is nodig voor veel van haar activiteiten. Zo is kalium essentieel voor het water- en voedingstransport (zeefvaten) en is het verantwoordelijk voor de stevigheid en kwaliteit van de plant. Daarnaast bestuurt het talloze andere processen, zoals de productie van suikers. Tijdens de bloei zorgt kalium ervoor dat de plant voldoende suikers aan kan maken, wat essentieel is voor de vruchtontwikkeling.

Tijdens de ontwikkeling van de plant komt er een moment waarop de behoefte aan fosfor en kalium zeer hoog is. Als Canna PK 13/14 op dit moment wordt gedoseerd voldoe je aan de verhoogde behoefte van de bloeiende plant en zullen de toppen zich maximaal ontwikkelen. Het stofwisselingsverhogende Cannaboost heeft een versterkend effect op PK 13/14. Deze ultieme combinatie zal de plant nog uitbundiger laten bloeien.

Canna PK 13/14, dynamisch afbloei concentraat dat de potentie en omvang van de top wezenlijk vergroot.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Gebaseerd op de 25-jarige kweekervaring en intense samenwerking met andere pioniers is bij Canna Voeding een enorm reservoir aan kennis samengebracht dat zijn weerga niet kent in growland en zelfs daarbuiten. Deze zeldzame combinatie van vakkennis en enthousiasme heeft in de daarop volgende jaren geleid tot een kwalitatief hoogstaande reeks producten. Canna voeding heeft zichzelf al een aantal jaar bewezen.


Geen Canna voeding gevonden die u zocht? Probeer: Canna PK 13-14 1 liter