Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Chaga Extract 50 ml

terugvolgende
€ 59,00

Chaga wordt al minstens 600 jaar gebruikt door de mensen uit Oost Azië. Inheemse stammen gebruiken Chaga voor de antiseptische, anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen. Sinds het ontdekt werd, wordt het ook gebruikt als een adaptogeen om een eventuele reactie van het lichaam op stress, ziekten en andere ernstige aandoeningen te verbeteren.

In oude teksten wordt Chaga aangeduid als "De koning van de kruiden ',' De diamant van het bos ', en' De gave van de natuur' door haar vermogen om te genezen en de algemene gezondheid te bevorderen, maar ook om zijn unieke samenstelling van actieve verbindingen.

Wij selecteren persoonlijk de oogst van de Chaga paddenstoelen in de Finse bossen, met het oog op de oude en gezonde exemplaren die rijk zijn aan actieve verbindingen te oogsten. Direct na de oogst worden zij op drie manieren geëxtraheerd om het volledige spectrum van actieve componenten in de verse Chaga te behouden. Dit proces omvat diverse high-tech methoden op basis van traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Chaga bevat veel anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, fenolen en enzymen en leent zich perfect voor de voorbereiding van sterke thee of tincturen. De verbindingen in Chaga hebben een zeer hoge “zuurstof radicale absorptie capaciteit (ORAC)” waarde en een hoge super-oxidedismutase (SOD), anti-oxidant en anti-inflammatoire eigenschappen.

 

Vanwege de alom geprezen voordelen voor de gezondheid, wordt Chaga momenteel gebruikt in onderzoeken naar de volgende gezondheidsproblemen:

 • verzwakt en aangetast immuunsysteem
 • spier- en gewrichtsproblemen
 • problemen met de spijsvertering
 • mentale en geheugenstoornissen

 

De volgende eigenschappen worden toegeschreven aan Chaga:

 • antimutagene
 • antivirale
 • antimalaria
 • anti-parasitaire
 • antibacteriële

 

Chaga wordt ook meer en meer in het onderzoek gebruikt in kankerbehandelingen

  Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

  Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Paddestoel Extracten gevonden die u zocht? Probeer: Chaga Extract 50 ml