Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

1-Component Soil Nutrition 10 liter

terugvolgende
€ 55,00

B'cuzz 1 component aarde voeding 10 liter.

De B'cuzz 1-Component Soil Nutrition is een professionele bio-minerale voeding zonder ballaststoffen, die gemakkelijk opneembaar is voor de plant.

De ideale samenstelling en eenvoud in gebruik maakt deze alles-in-een voeding zeer populair. Het helpt de bloeicyclus van uw gewas op gang en zorgt daarnaast voor een gezond bodemleven.

Toepassing:
Speciaal ontwikkeld voor kalkrijke substraten.

Kweektip:
Tijdens het gebruik van B'cuzz 1-Component Soil Nutrition adviseert Atami eenmaal per week het gewas te voorzien van zuiver water (zonder toegevoegde meststoffen

B'cuzz 1 component aarde voeding inhoud 10 liter, ook verkrijgbaar in B'cuzz 1 component 1 liter en 5 liter verpakkingen.

De B'cuzz 1-Component Soil Nutrition is een professionele bio-minerale voeding zonder ballaststoffen, die gemakkelijk opneembaar is voor de plant.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de professionele kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken.

Geen B'cuzz (Atami) gevonden die u zocht? Probeer: 1-Component Soil Nutrition 10 liter