Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Dimlux Fan/Ouxbox

terugvolgende
€ 230,00

De DimLux Maxi Controller EVO 1.1 heeft een Aux/Fan output, zodat hier een externe Aux box of Fan/Aux box kan worden aangesloten. De Dimlux Fan/Aux box beschikt over 3 uitgangen zodat een kachel, bevochtiger, ontvochtiger en een ventilator (geen afzuiger) kunnen worden aangesloten op de DimLux Maxi Controller.

De fan sturing is elektronisch en stil in gebruik (zonder brom). De fan sturing beschikt over een temperatuur sturing alsmede een RH dag en nacht sturing welke allen afzonderlijk zijn in te stellen. De temperatuur sturing werkt middels SmartLogic, dit is een algoritme dat er voor zorgt dat de actuele temperatuur ook daadwerkelijk gelijk is aan de ingestelde temperatuur.

Max: 15A

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

AL MEER DAN 15 JAAR CREËRT DIMLUX WE DE MEEST EFFICIËNTE VERLICHTINGSOPLOSSINGEN

Dimlux is een wereldwijde marktleider in assimilatiebelichting voor de professionele tuinbouw en binnenteelt. Sinds zij is begonnen met het produceren van armaturen, wordt er sterk de nadruk gelegd op innovatie en kwaliteit.


Geen Dimlux gevonden die u zocht? Probeer: Dimlux Fan/Ouxbox