Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

DIMLUX XTREME LED 1000W

terugvolgende
€ 1950,00

Met dit innovatieve LED-armatuur zet Dimlux een maatstaf voor tuinbouwverlichting. Met gepatenteerde technologie, vooruitgang in LED-technologie en optimaal thermisch ontwerp zal de Dimlux Xtreme Series LED de voorkeursoptie zijn, die een aanzienlijk investeringsrendement voor telers biedt. Ons aanpasbare PhytoVegSpec® Indoor kweekspectrum combineert volledige controle over de lichtkwaliteit (spectrale flexibiliteit) en kwantiteit (intensiteit en DLI) en zorgt voor een uniforme spreiding en gelijkmatige lichtverdeling met extreme penetratie in het bladerdak.

De Dimlux Xtreme Series LED produceert ultrahoge PPFD-niveaus, gelijkmatig verdeeld over een kweekoppervlak van 1,5 x 1,5 m, met een volledig groeispectrum, waardoor binnengewassen van constante hoge kwaliteit en hoge opbrengst worden geproduceerd.

De Dimlux Xtreme Series LED kan worden gedimd zonder verlies aan efficiëntie. Het spectrum en het uitgangsvermogen kunnen worden geprogrammeerd afhankelijk van het tijdstip van de dag en de groeifase van het gewas.

LIGHT SOURCE LED 1000W

  •  Light Output PPF 3035 μmol/s
  • AC Input Power 1065W @ 230V AC
  • Optics: Patented Deep Penetration Ultra High Transmittance Lens
  • Additive Light: Patented Light Pipe Multi Color 65k
  • 5 Year Standard Warranty

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

AL MEER DAN 15 JAAR CREËRT DIMLUX WE DE MEEST EFFICIËNTE VERLICHTINGSOPLOSSINGEN

Dimlux is een wereldwijde marktleider in assimilatiebelichting voor de professionele tuinbouw en binnenteelt. Sinds zij is begonnen met het produceren van armaturen, wordt er sterk de nadruk gelegd op innovatie en kwaliteit.


Geen Dimlux gevonden die u zocht? Probeer: DIMLUX XTREME LED 1000W