Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Pro XL Groei A&B 5 liter

terugvolgende
€ 45,00

PRO-XL heeft een unieke groeivoeding samengesteld voor het optimaal kweken met CO2. Na jaren lange testen is het PRO-Xl gelukt om een ideale voedingslijn samen te stellen voor het kweken met CO2. Doordat de plant harder gaat groeien als er toevoeging van CO2 in de ruimte plaatsvindt, is het uiterst belangrijk dat men de juiste groeivoeding gebruikt.

Pro XL Groeivoeding in 1 liter verpakking is geschikt voor voor gebruik op alle type mediums.

Gebruik: 250 ml A en 250ml B per 100 liter.

A & B concentraat nooit puur mengen!

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Pro XL CO2 voeding heeft een unieke voeding samengesteld voor het optimaal kweken met co2. Doordat de plant harder gaat groeien als er toevoeging van CO2 in de ruimte plaatsvindt, is het uiterst belangrijk dat men de juiste voeding gebruikt.

De plant heeft een zeer complete voeding nodig om optimaal te kunnen ontwikkelen. De producten van PRO-XL bevatten alle voedingsstoffen die een plant nodig heeft om optimaal resultaat te behalen als men met CO2 kweekt.

Om eventuele voedingstekorten aan te vullen of om een evenwicht te herstellen biedt PRO-XL voeding de losse componenten aan.
Geen Pro XL CO2 voeding gevonden die u zocht? Probeer: Pro XL Groei A&B 5 liter