Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

ABC van de groentetuin

terugvolgende
€ 17,95

ABC van de groentetuin Wie droomt er niet van knapperige sla uit zijn tuin te eten, zijn zelfgezaaide boontjes te bereiden, zijn gerechten te verrijken met verse kruiden of de echte smaak van tomaten opnieuw te ontdekken? ABC van de groentetuin is de perfecte leidraad die u stap voor stap laat zien hoe u uw eigen moestuin aanlegt. Dankzij de duidelijke afbeeldingen en de alfabetische indeling is dit boek gemakkelijk te raadplegen. Voor iedere groente en elk kruid is een apart hoofdstukje gereserveerd, waarin alle handelingen van het zaaien tot en met het oogsten worden beschreven. Bemesten, verspenen, planten, begieten..., al deze technieken zijn duidelijk uitgelegd, waardoor ze voor iedereen uitvoerbaar worden. Dit boek zal uw dagelijkse gids zijn in de groentetuin bij het kweken van uw favoriete groenten en kruiden.

Eenvoudige, maar fris ogende uitgave van twee Franse auteurs over het telen van groenten, kruiden en wat specerijen. Zij geven eerst globale richtlijnen voor de aanleg en het onderhoud van een groentetuin. Daarna behandelen zij van elk(e) afzonderlijk(e) groentesoort of kruid stap voor stap het zaaien of planten tot en met het oogsten en bewaren. De werkzaamheden en geoogste resultaten staan op duidelijke, instructieve tekeningen en een paar kleurenfoto's. Alle beschreven soorten gedijen goed in Nederland, maar ze zijn hier niet allemaal verkrijgbaar als zaai- of pootgoed. De bestrijding van ziekten en plagen wordt in het algemeen behandeld. Het boek bevat een verklarende woordenlijst en een gecombineerd onderwerps- en plantenregister. Geschikt voor beginnende tuiniers, die graag verse groenten eten.

Het zelf kweken van de meest voorkomende groenten en kruiden stap voor stap uitgelegd.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Boeken gevonden die u zocht? Probeer: ABC van de groentetuin