Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Grow Sensation 1 liter

terugvolgende
€ 42,50

Het bereiken van perfectie is bijna ondoenlijk.Toch is No Mercy met haar nieuwe groeibooster Grow Sensation weer een stuk dichter in de buurt gekomen. Planten vragen in de verschillende fases van hun cyclus om verschillende nutrienten, maar het probleem is dat veel van die nutrienten niet in een standaard groeivoeding zijn te mengen. No Mercy ging daarom op zoek naar het meest vooraanstaande bedrijf dat haar kon helpen een groeibooster te maken waarin al die nutrienten wel aanwezig zijn. Tot haar grote vreugde is dat gelukt... en hoe!

Het heeft ons verbaasd hoeveel extra een goede groeibooster kan geven. Bovendien zit No Mercy Supply met een complete 100% natuurlijke groeibooster nog steeds op de goede organische weg die zij voor al haar voedingsproducten volgt.

Voor gebruik:
Dosering: 50 ml per 100 liter voor de eerste 4 weken. Grow Sensation toevoegen aan je voedingswater en dan je EC op peil brengen met je reguliere voeding. Vervolgens je voedingswater op een PH waarde van 5.9 - 6.1 brengen. In een Hydrocultuur je PH waarden iets lager houden. Grow Sensation is een natuurlijk product. Daarom kan de samenstelling per batch en seizoen enigszins verschillen.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

No Mercy Supply is een biologisch dynamisch zelf ontwikkelt tuinbouwbedrijf.


Geen No Mercy gevonden die u zocht? Probeer: Grow Sensation 1 liter