Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Bio Heaven 500 ml

terugvolgende
€ 37,50

BioBizz Aminozuren zijn de primaire bouwstenen voor Proteinen en Enzymen, die weer essentieel zijn voor de structuur en de stofwisseling van planten. Daardoor verbetert BioBizz BioHeaven het gebruik en opneembaarheid van alle aanwezige bladsprays en meststoffen (zowel biologisch, biomineraal als synthetisch). Ook ontdoet BioBizz BioHeaven de plant van gifstoffen, opgebouwd tijdens periodes van stress, repareert het de chlorofyl productie en herstimuleert het de plant.

De L-Aminozuren die BioBizz gebruikt voor BioHeaven worden vervaardigd uit Soja-koek en andere organische proteinebronnen door middel van fermentatie en hydrologische ontleding. Dit proces garandeert dat de aminozuren worden gewonnen in L-vorm, de enige vorm die kan worden opgenomen en gebruikt door planten.

Naast L-aminozuren bevat BioHeaven natuurlijk verouderde Humus, een van de meest veelzijdige componenten in het bodemmilieu. In combinatie met deze en andere werkzame stoffen zorgt BioHeaven voor een extreem verhoogde opname van mineralen in de bodem. Waar een normale opname van mineralen rond de 5-10% ligt, kunnen de werkzame stoffen in BioHeaven de opname tot wel 95% verhogen.

BioBizz BioHeaven is een speciaal samengestelde Plant Energy Booster, die zorgvuldig geselecteerde biologische stimulanten bevat, zoals Aminozuren. De processen veroorzaakt door BioBizz BioHeaven verbeteren de beschikbaarheid en opneembaarheid van alle belangrijke en voedzame sporenelementen die in staat zijn om de plantencellen binnen te dringen

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Sinds 1992 is BioBizz gespecialiseerd is het produceren van aangepaste bodem mixen, natuurlijke voedingsstoffen voor planten en additieven voor biologische tuinders. BioBizz is een van de meest leverancier van hoogwaardige plantaardige plantenvoeding in zijn gebied.

BioBizz is ideaal voor de biologische teelt van bloemen, fruit, groenten en kruiden en zeer veilig voor sierplanten, bomen en gras. BioBizz kunt u gebruiken voor het kweken op aarde, coco-vezel, hydrocultuur en hydro-organische stoffen.
Geen BioBizz gevonden die u zocht? Probeer: Bio Heaven 500 ml