Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Kalong Bloom 1 liter

terugvolgende
€ 13,50

Kalong Bloom is een organische vloeibare meststoffen voor de bloei. Deze meststoff bevatten alleen Stikstof en Kalium en worden het beste in combinatie van Guanokalong poeder (rijk aan Fosfor, Calcium en micro-elementen)gebruikt om toch aan de fosforbehoefte van de plant te voldoen. Guanokalong poeder heeft een gemiddelde waarde van 15% fosfor. Deze fosfor komt geleidelijk vrij vanaf week 1 t/m het einde van de cyclus. Het micro-biologische leven in de aarde zal fosfor omzetten in opneembare voeding voor de plant.

Kalong Bloom is een vloeibare meststof voor potgrond en kokos. Snelle werking voor een gerichte bijsturing van gewassen. Organische voedingselementen zorgen voor een verlengde werking. Stimuleert het aanwezige bodemleven in het medium.

Zachtwerkend voor de plantenwortels dankzij lage zoutindex. Bevat enkel producten toegelaten in Bijlage II van de verordening (EEG) nr. 2092/91 inzake biologische productiemethode.
 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Guanokalong is een 100% natuurlijke meststoffen uit Indonesie gemaakt van gecomposteerde vleermuizenmest. Guano zorgt voor de gezondheid en vitaliteit van de grond. Deze biologische supermest werkt smaak- kwaliteit- en opbrengstverhogend.


Geen Guanokalong gevonden die u zocht? Probeer: Kalong Bloom 1 liter