Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Lion`s Mane Extract 100 ml

terugvolgende
€ 99,00

Lion's Mane of, zoals het heet in het Japans `berg priester paddenstoel` is lange tijd gebruikt als een algemeen, herstellend en ondersteunend product voor de functies van de geest.

Wij kweken, oogsten,en verwerken de Lions Mane persoonlijk, hetgeen het mogelijk maakt om u de meest verse, zuiverste en sterkst mogelijke elixer beschikbaar aan te bieden. Het wordt gewonnen op drie manieren om het volledige spectrum van de werkzame bestanddelen van de Lions Mane te behouden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Lion's Mane stimuleert de hersenen om meer NGF (zenuwgroeifactor) te produceren. Deze neuropeptiden zijn verantwoordelijk voor de groei, behoud en proliferatie van neuronen in de hersenen. Bij het ouder worden neemt de activiteit van deze neuropeptiden af, hetgeen resulteert in achteruitgang van de hersenfunctie. NGF zorgt voor het behoud van vitale en gezonde hersenen.

NGF is ook verantwoordelijk voor de productie van nieuwe myeline. Myeline zijn beschermende lagen rond de zenuwen en ze versnellen de stroom van signalen tussen de cellen . Wanneer deze omhulsels beschadigd zijn, zoals het geval is bij ziekten zoals Alzheimer en Parkinson, gaan die stuursignalen veel langzamer heen en weer. Therapieën voor deze ziekten worden momenteel ontwikkeld op basis van de Lions Mane en NGF Lion.

Lion's Mane heeft ook neurotrofe eigenschappen. Dit betekent dat het de groei en differentiatie van neuronen bevordert. Deze spelen een belangrijke rol bij het leren en de ontwikkeling van de hersenen.

 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Paddestoel Extracten gevonden die u zocht? Probeer: Lion`s Mane Extract 100 ml