Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Can-lite 425m3 flens 125mm

terugvolgende
€ 47,50

De afgelopen tijd blijkt dat er veel vraag is naar lichtgewicht filters. Can is de afgelopen jaren volop bezig geweest met het ontwikkelen van een lichtgewicht filter met de meest ideale lichte koolsoort voor het afvangen van geur. Inmiddels heeft Can de juiste samenstelling kunnen creeren die het best is voor de Can-Lite.

Om het filter lichter te maken zijn aan de binnen- en buitenmantel gaten gegeven van 3 millimeter doorsnee. De bodem en deksels zijn gemaakt van aluminium. Het vergroten van de gaten in het staal wil niet zeggen dat de luchtstroom daardoor verhoogd wordt. Deze verhalen gaan wel, maar het koolbed bepaalt hoeveel lucht er door een filter heen moet en niet de gaten in het staal (drukval). Het uiteindelijke doel van een filter is het afvangen van geur. Zoveel mogelijk lucht door het filter afzuigen/blazen is niet de juiste methode. Het filter zit helemaal vol met kool.

De Can-lite is op een dusdanige manier afgetrild dat er geen ruimte meer is voor het kool om te gaan bewegen. Juist dit is de reden dat Can Filters als enige geen rubberen ringen in de filters gebruiken, maar alleen kool. Met als gevolg dat er meer kool in de filters kan dan elk ander. Nieuw is dat de Can-lite verpakt is in een doos met handgrepen, zodat hij makkelijk mee te nemen is.

 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Can-Lite Filters gevonden die u zocht? Probeer: Can-lite 425m3 flens 125mm