Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Metrop MAM Moederplantenvoeding 1 Liter

terugvolgende
€ 45,00

Moederplanten die gebruikt worden voor klonen productie hebben een andere nutrienten behoefte dan planten die enkel maar hoeven te groeien of bloeien. Deze Moederplanten moeten continu groeien en herstellen van het knippen wat resulteert in een steeds zwakkere plant. Moederplanten maken is dan ook een aparte techniek.

Met de Metrop MAM bio mineralen moederplanten voeding maak je de moederplanten sterk en langer houdbaar waardoor de stekken ook sterk en langer houdbaar zijn. Metrop MAM samen met de Metrop Calgreen en de AminoRoot is een 3 eenheid plantenvoeding lijn waarmee sterke moederplanten maken voor lange tijd met zo min mogelijk stress erg makkelijk wordt. Na 2 weken gebruik zal je al meer stekken maken van je moederplanten.

Metrop MAM moederplanten voeding is een moderne bio mineralen plantenvoeding die goed gebalanceerd en altijd biologisch afbreekbaar en opneembaar is. Metrop biologische plantenvoedingen zijn emulsie of suspensie meststoffen die zorgen voor een maximale oogst en stekken productie. De Metrop MAM bio mineralen plantenvoeding is een hoog kwalitatief plantenvoeding met alle macro en micro elementen die nodig zijn voor planten die continu gestekt worden.

  • Verzekert voldoende aanwezigheid van Fosfor voor een blijvende doorgroei van de wortels;
  • Verzekert voldoende aanwezigheid van Magnesium voor een optimaal chlorofyl en proteene synthese;
  • Verzekert stekken met meer groeireserves;
  • Is aangepast met extra micro elementen om een tekort door wegknippen van stekken tegen te gaan;
  • Is aangepast met Kelpak voor een optimale sturing van de groei van moederplanten;
  • Is zonder schadelijke kleur of geurstoffen en niet verdunt met water; bestaat dus alleen uit de zuiverste grondstoffen;

Moederplanten die gebruikt worden voor klonen productie hebben een andere nutrienten behoefte dan planten die enkel maar hoeven te groeien of bloeien. Deze Moederplanten moeten continu groeien en herstellen van het knippen wat resulteerd in een steeds zwakkere plant.

Moederplanten maken is dan ook een aparte techniek.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Of je nou op aarde teelt, coco`s teelt of op hydrocultuur teelt, voor hobby of professioneel kweekt, je wilt altijd de hoogst mogelijke kwaliteit halen met de maximale oogst.

Uit onderzoeken blijkt steeds meer dat de hoogste opbrengsten alleen gehaald kan worden met een perfect klimaat en een zo natuurlijk mogelijke aanpak. Zelfs in aarde zakken en landbouw grond is uit onderzoek gebleken dat er nog tekorten zijn aan bepaalde soorten elementen door intensief hergebruik. Deze elementen kunnen omhoog gehaald worden door diep ploegen of uit de zee.

Metrop Hydroponics maakt deze elementen vloeibaar en verwerkt in meststoffen waardoor zelfs producten met hydro teelt geteelt een natuurlijke smaak krijgen en een maximale oogst. Een moderne plantenvoeding is dus goed gebalanceerd en altijd biologisch afbreekbaar en opneembaar. Metrop biologische plantenvoeding zijn emulsie of suspensie meststoffen die zorgen voor een maximale oogst en biologisch afbreekbaar.
Geen Metrop gevonden die u zocht? Probeer: Metrop MAM Moederplantenvoeding 1 Liter