Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

BN Ca 15% 1 liter Calcium

terugvolgende
€ 20,00

Dit product bevat 15 % (180 gr/l.) pure calcium en 3 % stikstof en de spoorelementen ijzer, koper en mangaan. Calcium komt veel voor in de celwanden en membramen en speelt een speciale rol bij de ionenreacties in de plant. Calcium wordt in de plant getransporteerd via de verdampingsstroom (xyleem).

In situaties met een hoge luchtvochtigheid of in een dicht gewas is deze verdampingsstroom klein en er kan daardoor een tekort ontstaan. Een Calciumtekort verzwakt de celwanden en dit uit zich onmiddellijk in een hogere schimmelgevoeligheid en sterven groeipunten en jonge bladeren af. Een overmaat aan calcium kan soms optreden en geeft bruine spikkels op de bladeren.

BN Ca 15% is een zeer zuiver product met een snelle werking en verhoogt de pH niet. BN Ca 15% is zuinig in het gebruik en bevat per liter vloeistof 180 gram zuivere kalk. BN Ca 15% is in ieder teeltmedium te gebruiken, geeft geen verstoppingen en vervuilt niet. Een dosering van 1:1000 verhoogt het Ca cijfer met 3,2 mmol.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Bio Nova is vanaf begin 1993 actief in de ontwikkeling, fabricage en internationale distributie van minerale en organische meststoffen en plantverzorgingsmiddelen. Vanuit onze grote expertise, die naast studie gebaseerd is op een jarenlange kwekerservaring, hebben we een breed scala aan topproducten ontwikkeld. Onze speciale voedingsstoffen, plantstimulatoren en plantverzorgingsmiddelen alsmede biologische gewasbescherming, vinden dan ook hun afzet in de tuinbouw, bij sportaccomodaties, golfcourses, hoveniers, boomkwekerij, akkerbouw en bij de hobbykweker.
Geen Bio Nova gevonden die u zocht? Probeer: BN Ca 15% 1 liter Calcium