Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Philips Bulb Son-T Pia Plus 600 Watt (Bloei)

terugvolgende
€ 45,00

De hogedruk natriumlampen bestaan uit een heldere buisvormige buitenballon van hardglas en een ontladingsbuis van gesinterd aluminiumoxyde en een geintegreerde antenne.

De ontladingsbuis is onder hoge druk gevuld met edelgas en een exact afgemeten dosis natrium. Het edelglas dient bij het ontsteken als startgas en levert tijdens het branden een bijdrage aan de lichtstroom.

De antenne zorgt voor verminderde vroegtijdige uitval, hogere betrouwbaarheid en verlenging van de service-levensduur. De Zirkoon/aluminium getter zorgt voor verbeterde handhaving van de lichtopbrengst en hogere betrouwbaarheid.

Hogedruk natriumlampen moeten gebruikt worden in combinatie met voorschakelapparatuur en ontstekers die voldoen aan de internationale IEC voorschriften.

De Philips Bulb Son-T Pia Plus 600 Watt (Bloei) bestemd voor het bevorderen van de CO2- assimilatie voor een betere fotosynthese en groei van de plant. Een kweeklamp voor een topprestatie.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Kweek Lampen gevonden die u zocht? Probeer: Philips Bulb Son-T Pia Plus 600 Watt (Bloei)