Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Piranha Liguid Advanced Nutrients 500ml

terugvolgende
€ 37,50

Advanced Nutrient's Beneficial Fungi is een perfecte aanvulling op Voodoo Juice. Terwijl Voodoo Juice de wortelzone koloniseert met nuttige bacterien, koloniseert Piranha de wortelzone met 24 nuttige schimmels.

Deze schimmels bevatten 8 soorten trichodermia en 16 soorten endo- en ectomycorrhiza. Trichodermia zijn zeer agressieve kolonisatoren die de wortelmassa vergroten en buitengewoon effectief zijn tegen wortelrot, pythium en phytophtora. De mycorrhiza schimmels scheiden krachtige chemicalien uit die minerale voedingsstoffen oplossen, water absorberen en de werking van ziekteverwekkers in de bodem vertragen. Ook binden zij gronddeeltjes zodat deze een doorlaatbare structuur vormen. Mycorrhiza kunnen het oppervlakte van de wortelmassa doen toenemen met 700%. Zowel de plant als de schimmels hebben baat bij deze symbiotische relatie.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de opname van voedingsstoffen en water door planten toeneemt en dat de weerstand tegen een breed scala aan bodemziektes en extreme omstandigheden wordt vergroot. Planten groeien uitbundiger en behoeven minder intensieve verzorging. Het mycorrhiza netwerk is het originele world wide web.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Advanced Nutrients heeft een lijn ontwikkeld van meer dan 70 producten die specifiek gericht zijn op de teelt van dichotomische korte dag planten. Deze producten omvatten de nieuwste ontdekkingen op het gebied van het volledige spectrum aan macro- en microvoedingsmiddelen, aminozuren, hormonen, vitaminen, enzymen, gist en gistextracten, microben en nuttige bacterien en schimmels.

Advanced Nutrients levert tevens natuurlijke producten voor de bestrijding van insecten, schimmels en bacterien


Geen Advanced Nutrients gevonden die u zocht? Probeer: Piranha Liguid Advanced Nutrients 500ml