Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

PK 125 EC-TC 680 M3

terugvolgende
€ 250,00

De onverwoestbare buisventilator van Prima Klima met controller produceert geen bromtoon, ook al werkt de ventilator op 20% van zijn vermogen. net als bij de GT 125 controller heeft de PK125 EC-TC een minimum instelbaar toerental dat is gekoppeld aan een thermosstaat. De ventilator is uitgerust met een temperatuursensor aan 4 meter kabel. Met de twee knoppen op de ventilator kun je de minimale temperatuur en draaisnelheid instellen. Wanneer de ingestelde temperatuur in je kweek ruimte wordt overstegen, gaat de ventilator op vol vermogen draaien totdat de gewenste temperatuur wordt bereikt. De ventilator gaat daarna op ingestelde draaisnelheid verder draaien. De buisventilator met temperatuur regeling is met een thermische zekering beveiligd tegen oververhitting.

De afzuiger maakt gebruik van een Ziehl-Abbeg motor die volledig naar wens ingesteld kan worden, het vermogen wordt geluidsloos gedimt. de ventilator koelt makkelijk een 600 Watt lamp. Omdat de rotors van de ventilator naar achter gericht zijn bouwt de ventilator erg veel druk op zonder veel lawaai te produceren. Doordat u de ventilator volledig zelf kan instellen kunt u de luchtstroom optimaal aanpassen aan uw kweekomgeving.

De compacte buisventilator met een 12.5 cm aansluiting verplaatst maar liefst 680m3 aan lucht bij vol vermogen. Doordat de PK125 EC-TC ook is voorzien van een potmeter, kun je makkelijk het stroomverbruik in stellen van 20Watt tot 170 Watt. Door deze functie kun je de ventilator helemaal inrichten naar de voor jou meest optimale conditie. Regel dus makkelijk zelf de minimale en maximale temperaturen van je kweekruimte.

De rotorbladen van deze ventilator richten naar achteren. En dat heeft als grote voordeel dat er een luchtstroomwinst van 15% behaald kan worden, dit zie je niet terug bij normale ventilatoren. En door deze techniek is deze afzuiger ook nog eens buitengewoon stil. 

  • Capaciteit: 680 M3/ uur
  • Diameter uitgang: 12.5 cm
  • Vermogen: 20-170 Watt
  • Motor: Ziehl Abbeg motor
  • Behuizing: Geluidsarm
  • Incl: Montage beugel, excl kabel
  • Sensor: Externe digitale temperatuur sensor, incl 4 meter kabel
  • Garantie: 1 jaar garantie

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen G-Tools Buisventilatoren gevonden die u zocht? Probeer: PK 125 EC-TC 680 M3