Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Fish Force 1L

terugvolgende
€ 12,00

Fish Force is een natuurlijke voeding op basis van vis, voor planten in de groeifase. Deze groeivoeding zorgt voor een snelle groei, groene bladeren en een hoge weerstand. Fish Force is rijk aan stikstof, aminozuren en vitaminen.

Toepassing
Voor snelle groei, groene bladeren en een hoge weerstand.

Kenmerken

  • Stimuleert en versnelt de groei en bloei
  • Verhoogt de weerstand
  • Stimuleert de productie van bladgroen
  • samenstelling
  • Water, dierlijke eiwitten (vis), algenextracten. OrganischeNPK-meststof (3-5-2). 3% Stikstof totaal (N) waarvan 3% organische gebonden stikstof, 4,9% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 1,5% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden. 10 ml Fish Force toevoegen per 1 liter water (1:100). Gebruik deze voedingsoplossing wekelijks in de groeifase. Na oplossen in water maximaal 24 uur houdbaar.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.
Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Fish Force 1L