Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Green Sensation 1 liter

terugvolgende
€ 111,50

Green Sensation is een complexe bloeistimulator, bestaande uit organische voedingselementen, speciaal voor de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase. Door de uitgekiende samenstelling wordt de plant voorzien van alle volledige die nodig zijn voor een uitbundige groei en krachtige vruchtzetting. Plagron Green Sensation maakt alle andere ingrediënten zoals bijvoorbeeld PK 13-14, enzymen of andere merken bloeistimulatoren overbodig. Ook is er, afhandelijk van het substraat, een besparing op de basis bloeivoeding tot maar liefst 50%.

  • Plagron Green Sensation verhoogt de opbrengsten,
  • Plagron Green Sensation verbetering smaak door hoge suikervorming,
  • Plagron Green Sensation voorkomt plantenziektes,
  • Plagron Green Sensation vermindert plantstress,
  • Plagron Green Sensation zorgt voor een hardere celstructuur,
  • Plagron Green Sensation is bruikbaar op alle substraten,
  • Plagron Green Sensation is te combineren met alle andere merken basisvoeding.

Een complexe samengestelde bloeistimulator van biologische en bio-minerale voedingselementen speciaal voor de bloeifase.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.


Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Green Sensation 1 liter