Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Green Sensation 5 liter

terugvolgende
€ 390,00

Green Sensation is een complex samengestelde bloeistimulator, bestaande uit organische voedingselementen, speciaal voor de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase. Door de uitgekiende samenstelling wordt de plant voorzien van alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een uitbundige groei en stevige vruchtzetting. Plagron Green Sensation maakt alle andere toevoegingen zoals bijvoorbeeld PK 13-14, enzymen of andere merken bloeistimulatoren overbodig. Ook is er, afhandelijk van het substraat, een besparing op de basis bloeivoeding tot maar liefst 50%.
 

 • Plagron Green Sensation verhoogt de opbrengs,
 • Plagron Green Sensation verbetert smaak door hoge suikervorming,
 • Plagron Green Sensation voorkomt plantziektes,
 • Plagron Green Sensation vermindert plantstress,
 • Plagron Green Sensation zorgt voor een hardere celstructuur,
 • Plagron Green Sensation is bruikbaar op alle substraten,
 • Plagron Green Sensation is te combineren met alle andere merken basisvoeding.

Een complexe samengestelde bloeistimulator van biologische en bio-minerale voedingselementen speciaal voor de bloeifase.

  Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

  Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.
Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Green Sensation 5 liter