Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Bat Guano 5 liter

terugvolgende
€ 38,00

Bat Guano, ofwel vleermuizenmest is de beste meststof die de natuur te bieden heeft. Door het hoge fosforgehalte is bat guano bijzonder geschikt voor bloeiende planten. Bovendien heeft bat guano van nature een gereguleerde afgifte, waardoor overbemesting vrijwel uitgesloten is. Plagron Bat Guano is een bron van organische componenten op basis van vleermuizenmest. Bat Guano stimuleert de wortelvorming en het bodenleven. Bovendien bevordert het een gezonde groei en bloei en zorgt het voor een uitmuntende geur en smaak.

Dosering:

Volle grond 20 liter/100m2
Potgrond 50 liter/1000m2

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.


Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Bat Guano 5 liter