Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Power Roots 5 liter

terugvolgende
€ 169,50

Plagron Roots wordt gebruikt voor de groeifase en de eerste weken van de bliefase. Deze veelzijdige wortelstimulator werkt snel, zuinig en wordt vrijwel direct door de plant opgenomen. Plagron roots kan gemengd worden met alle andere plantenvoedingen.
 

  • Plagron Roots zorgt voor een snelle en krachtige wortelontwikkeling,
  • Plagron Roots zorgt voor een snel herstel na overplanten,
  • Plagron Roots bevordert de groei,
  • Plagron Roots verhoogt de vitaliteit en verbetert de voedingopname,
  • Plagron Roots verbetert de bodemstructuur.

Alles begint en eindigt bij de natuur. In Amerika weet men dat al langer. gerenommeerde universiteiten kwamen na jarenlange research tot deze gezonde conclusie, die al snel overwaaide naar de toonaangevende Nederlandse tuinbouw die er wel pap van lustte gezien de aantoonbare resultaten.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.


Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Power Roots 5 liter