Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Bio-Supermix 5 liter

terugvolgende
€ 13,75

Plagron Bio Supermix stimuleert het bodemleven en verhoogt de weerstand. Plagron Bio Supermix biedt u alle meststoffen in de juiste verhouding voor een optimale ontwikkeling van uw gewas.

Plagron Bio Supermix bevat o.a. levende schimmels en bacterien, diverse mineralen en vitaminen, sporenelementen, bactosol, gevogelte-meel, maerl, basaltmeel, bentoniet, zeewiermeel, lavameel, guano en wormenhumus. Net als alle andere Plagron producten zorgt de geconcentreerde zuiverheid van de Bio Supermix ervoor dat u maar heel weinig hoeft te gebruiken.

Gebruik in volle grond: 5 tot 10 liter per 100 vierkante meter, afhankelijk van het gewas.

Gebruik door de potgrond: 2,5 tot 5%, afhankelijk van het te telen gewas. Goed mengen.
 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.
Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Bio-Supermix 5 liter