Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Terra Bloom 5 liter

terugvolgende
€ 36,00

Een uitmuntende bloei is natuurlijk het logische gevolg op een evenwichtige groei. Zo is ook Terra Bloom een logisch gevolg op Terra Grow. Terra Bloom ondersteunt en bevordert de bloemzetting. Plagron Terra Bloom is geschikt voor alle aardemengsels en te gebruiken in combinatie met alle andere vloeibare meststoffen of additieven.
 

  • Plagron Terra Bloom is direct opneembaar,
  • Plagron Terra Bloom bevat sporenelementen in hoogwaardige chelaatvorm voor een optimale werking,
  • Plagron Terra Bloom gaat gebreksverschijnselen, ziekten en stress tegen,
  • Plagron Terra Bloom garandeert een optimale bloemzetting en betere smaak,
  • Plagron Terra Bloom zorgt voor veel vruchten en een hardere structuur.
  • Door gebruik te maken van grondstoffen die aan de hoogste eisen voldoen, garandeert Plagron dat Terra Bloom alleen plant nutrienten bevat en geen ballast stoffen. Dit komt direct ten goede aan de smaak en de harde structuur van het eindproduct.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.


Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Terra Bloom 5 liter