Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Vita Race 1 liter

terugvolgende
€ 38,50

Plagron Phyt-Amin is een biologische bladmeststof en stimulator. Plagron Phyt-Amin beval niet alleen vitaminen en mineralen, maar ook essentiele natuurlijke hormonen die belangrijk zijn voor de plant. Deze biologische stimulator wordt gesproeid op de bladeren en voorziet de plant zo efficient mogelijk van alle bouwstoffen. De natuurlijke hormonen van Plagron Phyt-Amin worden opgenomen door het blad en werken stimulerend en vitaliserend gedurende de hele cyclus. |Plagron Phyt-Amin stimuleert en versnelt de bloei, Plagron Phyt-Amin verhoogt de weerstand, Plagron Phyt-Amin beschermt tegen hoge zoutconcentraties, Plagron Phyt-Amin beschermt tegen uitdroging Plagron Phyt-Amin stimuleert de productie van bladgroen en daarmee de suikervorming, Plagron Phyt-Amin stimuleert vertakking en vruchtvorming. Plagron Phyt-Amin is 100% biologisch en na oplossen in water maximaal 24 uur houdbaar.
 

Hoewel planten tijdens de bloeifase weer andere behoeften hebben dan tijdens de groeiperiode, zijn er essentiele hormonen die de gehele cyclus van levensbelang zijn. Om het gewas zo efficient mogelijk te voorzien van deze belangrijke bouwstoffen, heeft Plagron een biologisch spuitmiddel ontwikkeld waarmee u iedere week de puntjes op de i kunt zetten.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Plagron B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor een maximale natuurlijke groei en bloei. Inmiddels is er zowel voor plantenliefhebbers, hobby tuinders als ook de zeer professionele kwekers een breed pakket aan Plagron milieuvriendelijke hulpstoffen, die ook uw natuur het beste geven wat er in deze wereld verkrijgbaar is. Plagron is de ideale keus aan voeding.


Geen Plagron gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Vita Race 1 liter