Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Plagron Wormenmest 25 liter

terugvolgende
€ 12,50

Net als in de vrije natuur, gedijen ook gecultiveerde planten het beste in een voedingsrijke bodem. Plagron werkt al jaren met de worm Dendrobena Veneta. Deze worm is zeer geschikt om potgronden luchtig te houden. Door deze wormen in een gecontroleerde en optimale voedingsbodem te kweken, produceren zij een vruchtbaar, organisch en sterk groeibevorderend bodemverbeterend middel.

De natuurlijke wormenhumus van Plagron heeft een zeer hoog organisch gehalte en biedt uw gewas een veelheid aan sporenelementen, enzymen en mineralen. Het zorgt voor de optimale verhouding aan stikstof (N), fosfor(P) en kalium (K), zodat planten precies het dieet krijgen waarmee ze zich het snelst kunnen ontwikkelen. Bovendien bevat de Plagron wormenmest levende schimmels en bacterien die zorgen voor het perfecte bodemleven. Uw gewas zal zich thuisvoelen.

Het gebruik van Plagron wormenmest heeft vele voordelen. Het zorgt voor een snellere en betere ontkieming van zaad, een krachtige wortelontwikkeling, een hogere voedselopname van de plant en uiteindelijk een betere en hogere oogst. Het bevordert ook de algehele weerstand. Plagron Wormenhumus is ten alle tijden te gebruiken. Het geeft absoluut geen verbranding, zelfs niet bij de teerste planten. Plagron Wormenhumus is niet alleen zeer vruchtbaar en natuurlijk, maar ook economisch en zeer gebruiksvriendelijk.

Gebruik in volle grond: Met 1 liter Wormenhumus kunt u 3 tot 4 vierkante meter bemesten.

Gebruik bij potgrond: 10 tot 20% Wormenhumus goed doormengen.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook


Geen Bemesting gevonden die u zocht? Probeer: Plagron Wormenmest 25 liter