Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Pokon Bloeiende Planten 500 ml

terugvolgende
€ 5,75

Deze uitgebalanceerde voeding is speciaal afgestemd op bloeiende planten. De vernieuwde formule combineert de benodigde voedingselementen met de natuurlijke toevoeging van humusextracten en zorgt voor uitbundige bloei.

Het extra kalium stimuleert de knopvorming ende planten worden sterker en gezonder door de humusextracten (humusextracten zorgen ervoor dat het natuurlijk evenwicht in de potgrond gestimuleerd wordt en de voedingsstoffen beschikbaar zijn voor de plant).
 

  • Voor alle bloeiende planten
  • 1 x per week 10 ml per liter water
  • In de wintermaanden de dosering halveren

De Pokon Bloeiende Planten voeding is een oplossing van NPK-meststoffen 5+5+7 met micronutrienten.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Iedereen kent Pokon. Dat is niet zo vreemd, want Pokon bestaat al sinds 1929. Het groene flesje met de gele dop is al jaren onderdeel van vrijwel ieder huishouden.

In 1929 ontwikkelde Herman Pieter Bendien samen met de toenmalige Rijkstuinbouw consulent ir. Bloemsma de eerste Pokon formule. De naam Pokon heeft een rechtstreeks verband met deze formule, want het staat voor de scheikundige samenstelling P2O5 - K2O – N2. Ook wel fosfor (P), Kalium (K) en Stikstof (N) genoemd.
Geen Pokon Plantenvoeding gevonden die u zocht? Probeer: Pokon Bloeiende Planten 500 ml