Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Pokon Universeel 250 ml

terugvolgende
€ 4,25

Planten in huis staan niet in hun natuurlijke omgeving. Daarom is het extra belangrijk ze goed te verzorgen. Pokon Universeel Plantenvoedsel geeft kamerplanten alles wat ze nodig hebben om gezond en mooi te blijven.

De benodigde voedingselementen stimuleren de groei en bloei. De natuurlijke toevoeging van humusextracten stimuleert het natuurlijk evenwicht in de potgrond en zorgt ervoor dat voedingstoffen beter beschikbaar zijn voor de plant. Planten worden gezonder en sterker.
 

  • Voor alle kamerplanten
  • 1 x per week 10 ml per liter water
  • In de wintermaanden de dosering halveren
  • Voor Hydrocultuur: 2,5 ml per twee liter water

Pokon  Universeel is een  oplossing van NPK-meststoffen 7+3+7 met micronutrienten en bevat humus extract met natuurlijke voeding

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Iedereen kent Pokon. Dat is niet zo vreemd, want Pokon bestaat al sinds 1929. Het groene flesje met de gele dop is al jaren onderdeel van vrijwel ieder huishouden.

In 1929 ontwikkelde Herman Pieter Bendien samen met de toenmalige Rijkstuinbouw consulent ir. Bloemsma de eerste Pokon formule. De naam Pokon heeft een rechtstreeks verband met deze formule, want het staat voor de scheikundige samenstelling P2O5 - K2O N2. Ook wel fosfor (P), Kalium (K) en Stikstof (N) genoemd.
Geen Pokon Plantenvoeding gevonden die u zocht? Probeer: Pokon Universeel 250 ml