Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Reishi Extract 50 ml

terugvolgende
€ 55,00

Reishi, ook wel bekend als Lingzhi, 'de paddenstoel van onsterfelijkheid', werd voor het eerst beschreven door Huangdi, de Gele Keizer, in zijn beroemde boek over Chinese traditionele geneeskunde, waar hij in hij een groot aantal levensverbeterende eigenschappen aan de Lingzhi paddenstoel toeschrijft. In China wordt Reishi beschouwd als een van de krachtigste tonics in het bestaan. Naar verluidt, is het vooral handig voor het tegengaan van de degeneratieve gevolgen van de vergrijzing. Het is niet alleen het voeden van het lichaam, maar ook van de geest; Taoïstische monniken beweren dat het de meest potente Shen tonic of spirituele voeding is. Er zijn verschillende vormen van Reishi beschikbaar, maar de gewei vorm, die zelden wordt gevonden in de natuur, is de meest krachtige.

In het oude China werd vastgesteld bij koninklijk besluit, dat alle verzamelde gewei Reishi behoorde tot de keizer, in het belang van het land en de mensen.

We hebben onze eigen computergestuurde teelt faciliteit, dit is de reden waarom wij een van de weinige producenten van Reishi in gewei vorm zijn. In tegenstelling tot de meeste andere producenten, groeien we Reishi op een duurzame wijze, bij daglicht en op natuurlijke wijze gestorven hout. De extractie vindt plaats in ons eigen laboratorium om de kwaliteit en potentie te garanderen. Het wordt verkregen op drie manieren om het volledige spectrum van actieve componenten in verse Reishi te behouden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Reishi bevat veel immunostimulerende polysacchariden, de zogenaamde beta-glucanen. Deze verbindingen stimuleren het immuunsysteem zonder dat er over-activering optreedt. Het bevat ook ganoderic zuren, dat zijn krachtige antioxidanten met vele gerenommeerde voordelen voor de gezondheid.

In Japan, wordt Reishi extract gebruikt in ziekenhuizen als aanvulling op de behandeling van kanker.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Paddestoel Extracten gevonden die u zocht? Probeer: Reishi Extract 50 ml